Blekemolen/ Vodegel

Jurriaan Blekemolen is Arbeids- en Organisatiedeskundige en geregistreerd bedrijfsarts. Hij koos begin jaren 90 zeer bewust voor de specialisatie bedrijfsgeneeskunde. In de verandering van bedrijfsgezondheidszorg naar arbodienstverlening treedt hij toe tot het management van een landelijke arbodienst en ontwikkeld zich tot regio-manager. Nadien is hij vijf jaar directeur van een toonaangevende concern arbodienst.

Tevens volgde hij diverse management- en bedrijfskundige opleidingen. Hij behaalde ook mastertitels als veranderkundige/ organisatie adviseur en als arbeid- & organisatie deskundige.

Sinds 2014 is hij wetenschappelijk onderzoeker aan het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.

Zijn BIG nummer is 49032417301

Marianne Vodegel is geregistreerd bedrijfsarts en orthomanueel arts. Ook zij kiest na de arts opleiding begin jaren ‘90 direct voor de specialisatie bedrijfsgeneeskunde. In de verandering van  bedrijfsgezondheidszorg naar arbodienstverlening fungeert zij als landelijk accountmanager voor grootmarkt-accounts van een landelijke arbodienst. Zij volgt diverse commerciële en veranderkundige opleidingen.

Begin 2000 rondt zij haar 2e specialisatie af en vestigt een part-time praktijk als orthomanueel arts. Sindsdien werkt zij als freelance bedrijfsarts.

Haar BIG nummer is 09032785501

– Missie

– Organisatie advies