De bedrijfsartsen van Vodemol worden ook als expert op projectbasis ingezet. Zij hebben inmiddels 5 jaar ervaring met de producten van Taskforce Verzuim. Deze producten hebben een duidelijke heldere prijsstelling, zonder verrassingen achteraf.

Heeft u een taai verzuimprobleem?
U kent het wel: zo’n gevoel dat de reïntegratie van uw zieke werknemer niet wil vlotten. Het gevoel dat u uw vinger niet achter het probleem krijgt.

Doe iets met dat gevoel!

Wij bieden hulp bij deze taaie verzuimproblemen. Waar u grijze haren van krijgt, ligt voor ons de uitdaging. Zoekt en vindt bij Vodemol de ervaren professionals die uw probleem analyseren en een plan opstellen om de reïntegratie weer vlot te trekken. Gewoon voor een vaste prijs, zonder verrassingen op de factuur achteraf.

Arts Gemachtigde
Als u, veelal onverwachts, onaangenaam verrast bent door een uitspraak van de UWV, rest u niets anders dan in bezwaar te gaan. Uw eigen bedrijfsarts kan en mag u hierbij niet ondersteunen. De Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde heeft hiervoor een richtlijn afgegeven. Vodemol heeft voor u de arts die u hierbij wél mag ondersteunen. De arts-gemachtigde heeft ruime ervaring in het voeren van bezwaar en het pleiten op een hoorzitting. Onze korte en heldere communicatie met daarbij een duidelijke prijsstelling, levert u tijdswinst op en bespaart u kosten.

WAO/ WIA screening
Vaak wordt een uitspraak van het UWV over de mate van arbeidsongeschiktheid van uw werknemer gehanteerd als leidraad voor de toekomst. Maar de belastbaarheid van uw werknemer is natuurlijk geen vaststaand gegeven. De belastbaarheid kan toenemen, maar ook afnemen. Ook uw organisatie kan veranderen, waardoor de inzetbaarheid van uw werknemer wordt beinvloed. Snelle correctie van de arbeidsongeschiktheidsklasse kan voor u beperking van de kosten betekenen. Tijdens de screening werken onze bedrijfsartsen nauw samen met zeer ervaren arbeidsdeskundigen.

Voor werknemers
Heeft u als werknemer vragen over uw belastbaarheid?  Wilt u hierover een gespecialiseerd advies?
U kunt de bedrijfsartsen van Vodemol benaderen voor een advies op maat . Het maakt hierbij niet uit of u volledig aan het werk bent, of dat u zich geheel of gedeeltelijk heeft ziekgemeld. Indien u dit wenst treden zij ook in overleg met uw werkgever, leidinggevende of bedrijfsarts van uw werkgever. Uiteraard alleen met uw toestemming over de inhoud van de gedeelde informatie.

Geinterresseerd?
Neem contact met ons op, en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.